Bewertungen von Doner Kebab Hortensia Groningen

Neue Beurteilungen

4.0
Paul
Heute

2x saus en een blikje drinken zat niet bij de bestelling van 1 pizza en 1 patatje.

Joshua
2 Juli 2022

Een 'kapsalon' gehad zonder enige vorm van rauwkost of salade. Slechts patat, doner en kaas. Dat kan je geen kapsalon noemen.

Kaja
1 Juli 2022

Ik had kipshaslik besteld en kipsaté ontvangen. Verder was het fijn geweest als de patat los was van het vlees was verpakt.

Marianne
29 Juni 2022

Het telefoonnummer van dit restaurant klopt niet. Ik wou bellen om te vragen hoelang het nog zou duren voordat het mijn eten kwam. Maar het nummer was niet in gebruik. Maar voor de rrest was het eten prima.

Eva
29 Juni 2022
Figar
28 Juni 2022

Dit keer was eten op tijd en was heerlijk Pizza 🍕 bedankt en veel succes

Djordje
25 Juni 2022

Super lekker echt een aanrader

yvonne Gartsen
25 Juni 2022

Was lekker. Had iets meer satésaus over gemogen. Maar heerlijk

đŸ»
21 Juni 2022

Altijd lekker, op tijd en prima bezorgers ✌

Sander
18 Juni 2022
Nuver
17 Juni 2022

lekkre pizza, en goede tonijnsalade, iets meer dressing(mosterd!!) maakt het af

Anoniem
16 Juni 2022

Meestal is het prima, deze keer best wat losse snijsels vlees, de 2 knoflook en drankje zaten er niet bij. Vorige week ook al knoflook vergeten

HR Bolt
15 Juni 2022

Het eten was goed, maar de extra grote porties heb ik niet gezien. Wel het te weinig aan knoflooksaus tevens ontbrak het blikje drinken!

E
14 Juni 2022
Avz
11 Juni 2022
Michel
9 Juni 2022

Erg lekker Dankje pizza en broodje

R van der Laan
3 Juni 2022
Gea Hazewnkel
3 Juni 2022

Broodje was koud En geen knoflooksaus erbij

đŸ»
30 Mai 2022

Steevast lekker eten en op tijd

R
29 Mai 2022

De bestelling was snel geleverd en de bezorger was vriendelijk, echter wel verkeerde bereiding. Een kapsalon zonder saus besteld maar een kapsalon overgoten met saus gekregen.

Danie
29 Mai 2022

De helft van de bestelling is gebracht ... bellen naar de zaak wou ook niet ... telefoonnummer doet het helemaal niet.

Sarah
15 Mai 2022
Adriaan
12 Mai 2022

Lekker eten, top bezorging! Letten goed op de opmerkingen

Klant1
8 Mai 2022

Je kan gewoon bestellen er staat dat ze open zijn en er staat een afhaaltijd, maar vervolgens sta je voor een dichte deur.

Anoniem
7 Mai 2022

Weinig vlees en teveel groente

jetty bloem
6 Mai 2022

Voor de tweede keer was supergeregeld en lekker.

Joe Nieuwstad
1 Mai 2022

Was de laatste x dat we bestelden !

Ada De Haan
27 April 2022

Heerlijk gegeten

Joe Nieuwstad
25 April 2022

Was weer geweldig lekker !

đŸœïž
24 April 2022
Hamza
21 April 2022
Bram K
21 April 2022
đŸ»
18 April 2022
Joe
15 April 2022

Heerlijk !

Cris
14 April 2022

Beste sparibs van groningen

Dylan
12 April 2022

Al ruim drie jaar laat ik mijn pizzas bezorgen door Hortensia. De pizza's zijn zeer smaakvol en komen altijd gloeiend heet aan. Nog nooit teleurgesteld. Hortensia kan ik zeker aanbevelen

Joe Nieuwstad
8 April 2022

Altijd weer aan mijn hoge verwachtingen willen voldoen.

Mulder
8 April 2022

Heerlijk eten,snelle bezorging.priima kwaliteit voor een goede prijs.

Sander
6 April 2022
R van der Laan
2 April 2022
Derk
31 MĂ€rz 2022

Prijs kwaliteit eten is super. Gebeurt vaak dat er niet precies bezorgd wordt wat besteld is. Feta ontbreekt geregeld op een broodje. Verschil tussen broodje normaal of big is voor mij niet te zien behalve de prijs. Vandaag late bezorg verwacht tijd. Uiteindelijk nog een uur later dan dat en telefoon was niet te bereiken. Ik had inmiddels al wat anders besteld. Erg zonde. Verder toch wel erg enthousiast over ze.

Anne van Zanten
29 MĂ€rz 2022

Heerlijk en snel bezorgd

Janiqua
28 MĂ€rz 2022

Het was heerlijk niks zat tegen snelle bezorging ga zo door đŸ‘đŸœ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
26 MĂ€rz 2022
Pascal van Sluis
25 MĂ€rz 2022

Waren de sausjes vergeten. Verder was het eten erg lekker.

Joe Nieuwstad
24 MĂ€rz 2022

Super snel en dit keer zichzelf overtroffen door aan mijn veeleisende vragen te voldoen. Bedankt!!

De Boer
21 MĂ€rz 2022

De extra bestelde knoflooksaus en de extra bestelde drinken niet bij de bezorging geleverd , na te hebben gebeld zou dit binnen 10 minuten alsnog worden bezorgd . Dit heeft bijna 1 uur geduurd , en toen misten er alsnog 4 bakjes knoflook .

Foekens
21 MĂ€rz 2022

Als je om 18.15 uur besteld verwacht ik het ook rond die tijd en niet een half uur eerder, waren gelukkig net thuis anders stonden jullie voor de dichte deur

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arends
14 MĂ€rz 2022

Knoflooksaus vergeten Eten was koud er heen gebeld en zeggen ze volgende x maar de Knoflooksaus tsss

RĂ©zon Patti
5 MĂ€rz 2022

Bestelling bezorgd alleen de frisdrank en sauzen vergeten. Ik ben keurig teruggebeld met excuses dat de sauzen en frisdrank vergeten zijn af te geven. Tsja dat kan gebeuren en wordt bij de volgende bestelling goedgemaakt.

Joe Nieuwstad
26 Februar 2022

Was alweer heerlijk !

Joyce
24 Februar 2022

Patat met mayo besteld, maar helaas geen mayo ontvangen.. Jammer! verder perfect!

Heiko
24 Februar 2022

Goed verzorgt en snelle levering

Joe Nieuwstad
21 Februar 2022

Zoals altijd geweldig !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lianne
20 Februar 2022

Zonde van mijn geld. Dit was de tweede keer dat het eten erg tegenvalt Normaal is het altijd heerlijk. Gisteren waren de broodjes verbrand de hamburgers verbrand. Zonde van mijn geld Vorige week was de lamsshoarma niet te eten. Erg jammer dit

Sylvana
20 Februar 2022

Geen opmerkingen. Komt altijd op tijd eten komt warm aan. En is vooral heel goed te eten. En heel vriendelijk personeel. Een echte aanrader 😁

Joe
19 Februar 2022

Zoals altijd een snelle bezorging en altijd lekker! Ik bestel altijd een extra topic op de pizza wat nooit een probleem is ! Tot gauw !

Adriaan van Zoelen
19 Februar 2022

Lekker snel bezorgd, alleen zijn de opmerkingen wederom niet goed gelezen. Geen salade bij het Broodje, wederom weer met salade uitgeleverd Aardappelschijfjes ipv patat, wederom patat uitgeleverd. Ik blijf echter gewoon bestellen omdat de kwaliteit gewoon wel goed is, hoop wel dat jullie de volgende keer wat aandacht besteden aan het opmerkingen veld. Ik bestel ook via jullie eigen site zodat jullie geen kosten kwijt zijn aan thuisbezorgd... dus dat verdien ik wel dacht ik zo :)

marga Koops
13 Februar 2022
Marco Steenstra
13 Februar 2022

Gisteren een bestelling geplaatst van bijna 19 euro. Bestelling word aangenomen maar er is niemand gekomen. Ik belde naar Hortensia gaven ze aan dat er geen bestelling was binnen gekomen en dat ik zelf mijn geld maar moest terug halen via Sitedish de makers van de website.. Wat een kloten service !! 0611046253

Helma Leugs
11 Februar 2022

Aan het eten mankeerde niks was echt lekker, maar ik vind als je spare ribs voor 2 personen besteld verwacht ik wel 2x patat en 2x saus en 2 blikjes drinken en dat ontbrak, ook heb ik patat met mayo besteld maar ook hier ontbrak de mayo, dat vond ik jammer

Johan
4 Februar 2022

Eten was niets aan op te merken en bezorger was ook top, maar beide drankjes waren vergeten. Dat was wel een domper.

Ing
2 Februar 2022

Deze keer niet naar wens. Bezorger hield vol aangebeld te hebben en dat er niet open werd gedaan. Telefonisch contact was netjes, bezorger was weer terug naar klant gestuurd. Het eten was inmiddels koud. Erg jammer!

R van der Laan
30 Januar 2022
Jolanda
28 Januar 2022
Lianne
22 Januar 2022

Eten was heerlijk. De hamburger was super lekker Helaas waren de portie wat klein dat hadden we hier nog nooit meegemaakt. Er was een frikandel vergeten maar werd super snel na bezorgd met een blikje drinken voor het ongemak.

kok
14 Januar 2022

Het was weer heerlijk. Cola is wel vergeten mee te geven. Ik kom er ook zelf nu pas achter.

Janet
7 Januar 2022

Snaak was goed, helaas was het eten nagenoeg koud. Bezorgtijd meer dan 80 minuten

Annemarie
7 Januar 2022
Lianne
28 Dezember 2021

Lekker gegeten. Pizza was heerlijk Donner menu ook heerlijk Turkse pizza was te lekker. Kipfilet menu was ook goed. Iets droog Een extra salade besteld deze helaas niet gekregen Ik vond het eten lekker genoeg en heb het zo gelaten. 20 minuten later bezorgd dan afgesproken.

Tumer
27 Dezember 2021

Heel fijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mo
20 Dezember 2021
Tumer
19 Dezember 2021

IS NOOIT AANGEKOMEN NA UREN WACHTEN

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
14 Dezember 2021

Goeie kwaliteit eten, Kwam warm aan, En op dezelfde tijdstip dat was doorgemaild Top

Gea hazewinkel
14 Dezember 2021
Tumer
11 Dezember 2021
Anoniem
10 Dezember 2021

Jammer dat het eten koud was.

Joe Nieuwstad
9 Dezember 2021

Zoals altijd heerlijk en snel geleverd !

Sander
9 Dezember 2021
Stephan
6 Dezember 2021

bezorging ging wat rommelig maar kwam uiteindelijk goed. Heerlijk gegeten. top bedrijf

Sjaan
28 November 2021

Helaas geen spek op de pizza verder prima eten niks mis mee En geen sambal maar bbq saus Bezorging was super en snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joe Nieuwstad
28 November 2021

Nou had ik in een vorige recensie te weinig sterren gegeven want de snelheid van bezorging en kwaliteit van het eten zijn wij altijd erg tevreden over ! Gelukkig snap ik nu ook hoe de puntentelling van het spaarsysteem werkt en zie ik uit naar de volgende keer !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J Nieuwstad
28 November 2021

We bestellen zeker 2 x per maand bij jullie en zijn daar zeer tevreden over ! Alleen snap ik niet waarom er een spaarsysteem is omdat deze altijd op 4 va de 10 blijft staan en inmiddels heb ik nu 4 mailtjes bewaard waarop ik kan bewijzen dat er een andere tijd , datum en bestelling is geplaatst maar ik nog steeds op 4 punten sta ! I Ik vraag mij af hoe dat kan of is dit gewoon een "warm "houdertje en let verder niemand daar op ? Mvgr. Joe Nieuwstad

Nath B.
25 November 2021

Topzaak! Echt onze favoriet!

Anja
25 November 2021
Sander
24 November 2021
Stephan
21 November 2021

super snel en erg lekker top service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan hulshof
18 November 2021

Alles heerlijk en bezorging ook Alleen jammer dat het niet echt warm was

M. Schreurs
15 November 2021

Calzone had deze keer wat aangebrande plekken, extra bestelde ui zat er ook niet op. Margarita's waren weer prima.

Robin
13 November 2021

Het eten was koud. Omdat ik het zonde vind om eten weg te gooien heb ik het zelf opgewarmd in de oven. Toen ik belde om te zeggen dat het eten koud was zei de eigenaar dat dit niet kon en dat hij het zelf wel even wil komen bekijken. Ik werd dus niet serieus genomen en bestempeld als leugenaar, terwijl ik regelmatig hier bestel en absoluut niet om een gratis maaltijd verlegen zit. Ik wilde de eigenaar er alleen op attenderen. Wij bestellen hier nooit weer. Onbeschofte prutsers. Als ik niet serieus word genomen gaan wij serieus bij een betere tent bestellen voortaan.

Joe Nieuwstad
12 November 2021

Geen wisselgeld en dat wel aangegeven en we zouden er een gratis drankje bij krijgen, die was erook niet bij. We vonden het zielig voor de bezorger dus het gelaten voor wat het was.

Amy
12 November 2021

Om 21.48 besteld. Bevestiging dat het eraan zou komen. Heb tot 23.30 gewacht
 wel betaald en geen pizza! 7x gebeld, maar er wordt niet opgenomen?!! Halve avond gewacht en geen eten.

Joey
12 November 2021

Ik heb mijn eten niet ontvangen

Avz
11 November 2021
Arnold
10 November 2021

Grote bestelling van verschillende pizza's voor een horde hongerige collega's met vetzucht besteld. Snel, warm, adequaat en smakelijk aangeleverd. Zelfs die ene kieskeurige zeikcollega die alleen haut cuisine tussen d'r opgespoten lippen propt en de kat thuis Sheba met een peterselietakje voert terwijl Bach stilletjes op d'r Spotify draait had niks te mekkeren... dan ben je een prima Pizzaboer! Hoewel we heel Hollands lekker gierig geen fooi hadden aangevinkt in de ideale betaling kwamen ze met 2 scooters netjes en snel het herfstige bagger weer trotseren.

M
5 November 2021

Had gevraagd om een lachmachun kaas zonder groente. Geen kwaas wel groente. Jammer :(

Joris
31 Oktober 2021

Maar de helft van de bestelling gebracht. De bezorger zei dat de pizza eraan komt. 45 min later achteraan gebeld en gehoord dat mijn pizza eraan komt. Uur later nog steeds niks. Dus weer achteraan gebeld en toen een half uur later was mijn pizza er. Veelste laat en slechte service dat ik meerdere keren moet bellen voor mijn eten.

Ingrid
28 Oktober 2021

Helaas ontbraken de 3 bakjes knoflooksaus, jammer, maar voor de rest was het heerlijk

Natasja
25 Oktober 2021

Vriendelijke bezorger en het eten was echt heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
17 Oktober 2021

Sauzen en drinken vergeten, werd een half uur later nagebracht, maar toen was het eten al op. Was verder ook niet doorgegeven. Kwaliteit was op zich prima! Bezorging duurde iets minder dan een uur. Zal hier wel weer bestellen!

Radovan
11 Oktober 2021
Rado
4 Oktober 2021
G.T. van Velsen
27 September 2021

Superlekker, niet duur, heel vers en heel erg warm en op tijd. Veel complimenten en dank!

Rande
24 September 2021

Vaak is de bezorging echt supersnel! En als het druk is geven ze het netjes aan. Maar het eten... heerlijk! Pizza, falafel, patat, baklava, alles al eens geprobeerd en echt lekker

Joe
24 September 2021

De box-Döner was dit x zo slecht , er zat maar nauwelijks Döner in. De pizza was wel overheerlijk.

Dijk
14 September 2021

Altijd prima! Ik had ook ananas erbij besteld en deze was er helaas niet bijgeleverd , maar ik vond het ook lullig om hierover te bellen.

Chantal
12 September 2021

Duurde meer dan een uur, maar verder smaakte het allemaal goed. Meer dan voldoende kebab, meer dan op het broodje past. Broodje was wel wat taaier, lag denk ik al wat langer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
6 September 2021
Danny
1 September 2021
Boltje
30 August 2021
Chantal
29 August 2021

De bezorger vergat de helft van de bestelling af te leveren.. moest hem achterna om mijn pizza te krijgen, had ie nog in z’n tas zitten.. Ik had broodje kebab besteld, kreeg het broodje apart verpakt. En een bordje met sla en kebab.. heb dit op deze manier nog nooit gehad bij jullie.. en m’n patat was slap en lauw, is gelijk in de prullenbak terecht gekomen. Ben dit van jullie niet gewend, jammer..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gjaltema
26 August 2021
Harm
26 August 2021

Super

b
24 August 2021

Ik werd bestookt met mailtjes (minstens 6!) over dat jullie mij als klant missen en een kortingsactie dat ik gratis iets mocht kiezen. Leuk. Doen we. En bestellen extra dingen. Na plaatsen van de bestelling word ik gebeld dat ze mijn gratis gekozen bestelling niet gaan doen. Punt. Kreeg ook geen alternatief of uitleg of excuus. Klantonvriendelijkheid en slecht. Ik bestel al jaren daar. Altijd tevreden geweest over de service en eten. Maar na vandaag ben ik afgeknapt. Zo ga je niet met vaste afnemers of klanten.

Raj
24 August 2021
H. de Hoog
22 August 2021

Om 18.30 uur besteld , om 20.00 uur gebeld dat er nog niets was , nog kwartiertje bezorger is onderweg, om 20.30 gebeld omdat ik behoorlijk pissig werd en om 20.35 eindelijk geleverd met een blikje fris als compensatie pffffttt. wel vaker hier besteld en altijd mooi op tijd maar nu was het belachelijk , 2 uur wachten . buiten kijf staat dat eten het weer net zo goed was als altijd .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alexander
21 August 2021

Al eerder eens een slechte ervaring met dit restaurant gehad, maar kreeg nu van het restaurant een mail met een kortingscode voor een gratis product, omdat ik gemist zou worden. Vertelde het restaurant me na bestellen en betalen telefonisch dat het een fout was en dat ik het product toch niet kon krijgen. Bij navraag kon er in plaats daar van een blikje fris bij. In de beschrijving had ik vermeld om de salade van de kapsalon graag in de kapsalon te doen i.p.v. los. Wat krijg ik? En bakje met wat patat en doner en een laagje kaas. Niks geen salade of groente. Dat was mijn avondeten waar ik mij eerst op had verheugd gezien de korting, bah. Laat je niet misleiden door een zogenaamde kortingscode, klantenbinding kennen ze niet. Voor mij nu echt de laatste keer!

Henny
19 August 2021

1 pizza margerita was nagenoeg aangebrand de andere 2 pizza,s waren niet echt gaar het deeg was nog plakkerig. Jammer aangezien het eerder zeer goed was.

Lianne Van der Wolde
15 August 2021

Super zout. Niemand heeft het gegeten vier broodje kip donor en een pizza salami Niet te doen echt jammer dit.

Koen
9 August 2021

Perfecte pizza zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Adriaan
7 August 2021

BEIDE opmerkingen waren niet gelezen, dus heb niet ontvangen wat ik graag wilde. Vlees was ook een beetje te doorbakken/droog. Niet de kwaliteit die ik eigenlijk gewend ben


john
31 Juli 2021

In eerste instantie was de bestelling niet correct geleverd maar dat is snel netjes hersteld.

Jan
31 Juli 2021

Lekker....heet....snel bezorgd

R van der Laan
31 Juli 2021

Op tijd geleverd, eten was perfect en lekker warm.

Erwin
29 Juli 2021

Bezorging duurde erg lang en toen het bezorgd was ontbrak de frisdrank, knoflooksaus en baklava. Deze artikelen werden 2 uur later alsnog na bezorgd. Hele slechte ervaring dus, absoluut geen aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Radovan
25 Juli 2021
Mvdv
25 Juli 2021

Eten was top maat het duurde bijna 2 uur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
23 Juli 2021

Top gwn bestellen man

Radovan
13 Juli 2021
Radovan
10 Juli 2021
Radovan
8 Juli 2021

Lekkere burger warm snel bezorgd

Lianne Van der Wolde
8 Juli 2021

Was lekker en vers. Heerlijk

Martin
4 Juli 2021

Super lekkere gegeten, de sambalsaus is geweldig. Een verbeterpuntje: Ik had er extra broodjes bijbesteld, helaas niet geleverd. Er achteraan bellen is de moeite omdat het om 1,50 gaat.

K Houkes
3 Juli 2021

Pizza's waren goed belegd warm en smaakte prima

Karel
3 Juli 2021

Altijd goed eten bij hortensia ik zeg gwn bestellen en ervaren

Soroor
30 Juni 2021
An
28 Juni 2021

Heerlijke schotel. Ruim voldoende voor een volwassene. Heerlijk mals lamsvlees, lekker broodje, gekruide frites en knapperige salade.

Radovan
28 Juni 2021

Pizza was koud daar 1.5uur opgewacht, 2 de keer in een week dat me eten koud is

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Radovan
26 Juni 2021

Brood was koud doner ook

R
22 Juni 2021
Radovan
20 Juni 2021
R
17 Juni 2021

Pizza's zijn altijd goed

Tumer
16 Juni 2021

iets meer pizzasaus en dan is het perfect.

Radovan
15 Juni 2021
Radovan
11 Juni 2021

Pizza altijd goed

Kooi
10 Juni 2021

Minder heet als we van jullie gewend zijn . Tussen de melding bezorger is onderweg en het moment van aankomst was te lang

Radovan
10 Juni 2021
Radovan
9 Juni 2021
Ell
6 Juni 2021

Altijd top, maar gisteren helaas 2 koude / niet afgebakken broodjes bij de kebab. Helaas dus niet kunnen genieten. Zonde!

R
31 Mai 2021
Ronnie Kalicharan
25 Mai 2021

Doner Kebab Hortensia Groningen heeft een nieuwe eigenaar, net zo lekker als vanouds!

Harm
23 Mai 2021

Kapsalon met gebakken aardappel schijfjes gehad vandaag. HEERLIJK van smaak en kwaliteit en ook de bezorging was op het afgesproken tijdstip!!!! Voor ons is de lekkerste kapsalon met gebakken aardappel schijfjes!!!! Complimenten en gaan dit zeker vaker doen bij dit top bedrijf!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roy
23 Mai 2021
Daan
20 Mai 2021

De kwaliteit van het eten was goed, alleen bij bezorging ontbrak de saus en het drinken. Hiervoor heb ik gebeld met het restaurant, dit zou nabezorgd worden maar we hebben het nooit ontvangen.

Ingrid
18 Mai 2021

Uitstekend eten, zoals altijd

anoniem
14 Mai 2021

Heerlijk!

Radovan
14 Mai 2021
Radovan
29 April 2021
Ter Veen
27 April 2021

Om 18:40 besteld. Om 20:10 een mail dat de bezorger onderweg was. Om 21:15 naar de zaak gegaan. Geen sorry gehoord wel dat ik met thuisbezorgd had moeten bellen en en niet op de link in de bevestigingsmail. Kortom weer een klant minder. Ben erg benieuwd of u nu ook contact opneemt!

Hpa
27 April 2021

Bezorging 45 min te laat Eten was echt bagger. Slappe hap. Enorm zoute aardappelenschijfjes en slap bleek donner kebab. Dit kan echt niet. Volgende dag “ in de dunne “

San
27 April 2021

De döner box zat voornamelijk vol met friet en weinig vlees. Friet was slap. Bezorging duurde erg lang. 1,5 uur. Na 1 uur kreeg ik het bericht dat jullie gesloten waren. Met jullie gebeld, dit was erg kortaf.

Joe Nieuwstad
19 April 2021

Raar dat ik bij Hortensia zelf bestel en via thuis bezorgd wordt geleverd, foute business maar lekker gegeten!

De jong
10 April 2021

Nooit de rauwkost word bij de kapsalon geleverd personeel nooit wisselgeld vaak worden de sausjes vergeten en slecht per telefoon bereikbaar

Jo
7 April 2021
Mieke van Slochteren
4 April 2021

Was weer heerlijk

Kim
31 MĂ€rz 2021

Altijd tevreden! Vandaag voor het eerst een tegenvaller; ik miste de sla op mijn kapsalon

Daniel
28 MĂ€rz 2021

Heerlijk eten en erg snelle bezorging!

Lianne
22 MĂ€rz 2021

Echt slecht! Heb gebeld maar er werd niet opgenomen Gewoon echt vies 37 euro weggegooid en niet gegeten. Koude pizza bijna mijn vulling eruit van een hard stukje. Ik had een lamsshoarma maar er was weinig kans aan Droge donor. Beiden vonden het vies Alleen was de patat lekker. Bestelde hier soms maar de laatste twee bestelling waren O slecht dat ik niet weer bestel.

R1
22 MĂ€rz 2021
Buurman
7 MĂ€rz 2021
TAKKIE
7 MĂ€rz 2021

Uit de kunst De beste!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anita
6 MĂ€rz 2021
Dennis
28 Februar 2021

Het was weer heerlijk eten, zoals ik van jullie gewend ben. Dankjewel :)

R van der Laan
27 Februar 2021

Eten was perfect, nog heet, bezorging duurde lang , jammer dat er dan geen berichtje wordt gestuurd dat de bezorgtijd niet wordt gehaald.

Ingrid
25 Februar 2021

Deze keer ben ik minder tevreden. Calzone besteld, zowel het deeg als de vulling was niet echt gaar. Ook was het lauw ipv goed warm zoals ik gewend ben.

Roeszing
21 Februar 2021

Prima op tijd en erg lekker 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alie
19 Februar 2021

Lekkere malse spare ribs, vlot bezorgd.

Giels
18 Februar 2021

Het eten was heerlijk en ook lekkere volle porties, zeker voor herhaling vatbaar.

Yolanda
16 Februar 2021
Fokje
15 Februar 2021

Waardeloos dit normaal kreeg je een broodje gevult dit was 10 keer niks en ik vroeg om extra knoflooksaus zat er niet bij Nee slecht

Ingrid
13 Februar 2021

Heerlijk eten, lekker veel en goed warm bij bezorging

Annelieke
12 Februar 2021

Pizza zoals altijd heerlijk maar ik had gevraagt om bezorging half 8 rn t kwam al om 6 uur, dus we moesten het zelf opwarmen later. Verder was 1 bakje saus kruidenboter ipv knoflooksaus

Sandra
7 Februar 2021

Dikke prima👍

Ingrid
6 Februar 2021

heerlijk eten. Goed warm bij aflevering. Hele grote portie’s. SUPER LEKKER!!!

Buisman
6 Februar 2021

Vriendelijk personeel en natuurlijk heerlijk en bovendien warm eten. Een aanrader.

Egbert
3 Februar 2021

Was heel lekker

Timmerman
2 Februar 2021

Weer koude pizza, weer een half uur te laat, gewone cola opv light. Geen herkansing weer. Jullie tesheren nergenop.

Martin
31 Januar 2021

Lekkere kapsalon! Snel geleverd!

Anke
30 Januar 2021

Ook al duurde het deze keer ongewoon lang voor mijn bestelling er was, het was de moeite van het wachten waard. Zoals altijd: vers, warm, veel en lekker!

Anoniem
28 Januar 2021

De spareribs waren vroeger veel lekkerder

Damsterwaard
24 Januar 2021

Heerlijk kapsalon in een hele grote bak. En zonder groente

anoniem
23 Januar 2021

Top, erg lekker

Timmerman
22 Januar 2021

De pizza calzone was lekker De Quatro Stagionie WA loud EN EN hier en daar aangebrand Ben er nu wel even klaar mee. IK verwacht een compensatie. L

H.Jansen
18 Januar 2021

Kapsalon Döner besteld, kan niet meer zeggen dan; SUPER LEKKER nu met aardappelschijfjes. Blijf dit doen, dus niet met patat. Zal dit zeker weer bestellen.

R van der Laan
16 Januar 2021

Snelle levering, pizza was nog heet, Hortensia blijft mijn favoriet.

De Vries
16 Januar 2021

Hele grote porties.

Lianne
15 Januar 2021

Gewoon goed. Lekker eten snel.bezorgd

Sandra
12 Januar 2021

Ik bestel al gruime tijd hier, was altijd goed! Geen idee wat er veranderd is maar de laatste twee bestellingen waren niet oke! Producten lijken veranderd, recepten...elke verandering is geen verbetering, dat is duidelijk kapsalon met geb. Aardappelen en overgoten druipend in knoflooksaus bijvoorbeeldđŸ€ą

Ronald
12 Januar 2021

Kwaliteit vd schotel was super, vriendelijke mensen die je bellen wanneer het eten klaar is, erg smaakvol en voldoende eten. Maw een aanrader

Ejtlob
11 Januar 2021

Lekker maar de patat was erg slap, jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Debbie
10 Januar 2021

Snelle bezorging. De maaltijd is dan nog heerlijk warm. Heerlijke pizza's en pasta's voor een heel redelijk prijs. Wij zijn er erg tevreden over.

Janssen
8 Januar 2021
Radovan
4 Januar 2021
Corine
4 Januar 2021

Ik heb via internet besteld en haalde af. Leek me handig. Je kunt aangeven wanneer je het af komt halen. Ik heb ruim van tevoren besteld. Dat bleek niet slim. Ik was vijf minuten voordat ik het af zou halen in de winkel. Toen stond het al klaar. Bij het thuis open maken bleek dat het al heel lang klaar had gestaan, het was inmiddels bijna koud. Geen aanrader.

Peter De Veer
1 Januar 2020

Heb bestelling gedaan Ik heb betaald Er is niks geleverd na een paar uur Telefonisch word niet opgenomen Hoop Dat ze m’n betaling snel terug storten !!

Radovan
31 Dezember 2020

Prima pizza

Jan Westerhoff
30 Dezember 2020

Op tijd gebracht. Warm en erg goed van smaak. Herhaling vatbaar!

Ap
28 Dezember 2020

Altijd prima kebab Wij rijden er naar toe vanaf Baflo đŸ‘đŸ»

Radovan
26 Dezember 2020

Goeie pizza, prima bezorger

D. Roossien
23 Dezember 2020

Normaal altijd goed maar het eten was nu bijna al koud

Hoijtink
23 Dezember 2020

Pizza was slap en waterig/vochtig. In de vispizza zaten onbekende harde stukjes (graat?), erg onprettig mondgevoel. De paprika (extra topping) was ook niet gaar. Daarnaast ontbrak de zalm volledig. Ik verwacht niet hier weer te bestellen.

Piet Stinissen
19 Dezember 2020

Lekker en goed eten

Lydia Cusiel
18 Dezember 2020

Helaas was er alweer een product niet meegeleverd. Dat vind ik jammer. Kwaliteit van eten is oke

Alie
16 Dezember 2020
Matthieu
14 Dezember 2020

Dag te laat đŸ€ŁđŸ˜‚đŸ€ŁđŸ˜‚

Ma
14 Dezember 2020

Friet en snack waren niet goed. Ziek van geworden.

Annelieke
14 Dezember 2020

Voor het eerst ontevreden, altijd mijn favoriete kebab toko maar gister was zon teleurstelling. Mn broodje was kaal met weinig vlees. Had die met feta besteld maar zat dus niks op. Echt zo jammer

Marieke
12 Dezember 2020
Kevin
10 Dezember 2020

Snel geleverd, had gesmaakt!

Vd veen
6 Dezember 2020

Donner kapsalon besteld was vies van smaak plakkerig niet zoals we gewend zijn van andere zaken. en lamachun speciaal besteld de bodem aparte smaak niet lekker, er zaten 3 strookjes sla op met een half plakje komkommer en de kaas onvindbaar. De cola gratis was het beste product. Voor drie dingen 25 euro betaald en het meeste weg gegooid.

K.
3 Dezember 2020
Bakker
29 November 2020

15 minuten te laat.

Bianca
29 November 2020

Heerlijk kunnen genieten van de lamachun. Rijkelijk gevuld

A. Tijms
29 November 2020

Erg lange bezorgtijd dik 1,5 uur verder was pizza niet echt warm meer ik had 4 soorten kaas met tonijn genomen maar de kaas soorten waren helaas niet echt te onderscheiden eigenlijk gevoel dat ze vergeten waren en het kaas met tonijn was tevens was pizza niet knapperig meer denk door de lange levertijd helaas geen goede kennismaking voor mij met hortensia:(

A Timmerman
28 November 2020

Eten was heerlijk, zoals vsnouds

A. Vos
26 November 2020

Lekker eten, snel bezorgd.

Anthony
25 November 2020

Alles was goed, jammer dat ze de extra knoflooksaus waren vergeten.

Stephan
18 November 2020

Vaak besteld bij hortensia altijd goed geweest maar vandaag droop het vet van de pizza's af en de pizza was slap door het vele vet..

Koen
15 November 2020

Was weer super!

Radovan
9 November 2020

Was meer koud als warm Moet gewend

Leeroy
8 November 2020

Jullie pizzas en gerechten zijn zo nice

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Matthieu
7 November 2020

Lekkere piza's.

Anita
7 November 2020
Radovan
2 November 2020
Star
31 Oktober 2020

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, eten was nog super warm, top!

Anoniem
30 Oktober 2020
Don
26 Oktober 2020

Heerlijke pizza en perfecte bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H.Jansen
22 Oktober 2020

Super lekker en snelle bezorging!!!!

Benjamin
22 Oktober 2020

Het eten was 15 min eerder dan werd aangegeven en ik ga er vaker bestellen is echt een top service ze zijn ook heel vriendelijk

Fred
22 Oktober 2020

Prima kipdoner! Mals vlees en lekker brood. Altijd vriendelijk bij ophalen en staat op tijd klaar

Sjon
16 Oktober 2020
Yusuf Yilmaz
10 Oktober 2020
Hoeksema
10 Oktober 2020

We moesten lang wachten maar ,het was wel weer heerlijk!

Marianne
8 Oktober 2020

Was weer lekker! Vriendelijke en snelle bezorging

Don
7 Oktober 2020

Alles perfect; de pizza en bezorging. Geen thuisbezorgd en geen Ubereats voor ons

Anja
6 Oktober 2020

Volgende keer graag meer saus.

Benjamins
6 Oktober 2020

Snel, goed verpakt, eten was heet, patat was niet slap geworden. Top.

R van der Laan
26 September 2020

Was weer goed en nog lekker heet. Vriendelijke bezorger.

Koen
18 September 2020
Anja
14 September 2020

Misschien iets meer doner vlees...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angelique
8 September 2020

Snelle bezorging van een smakelijke maaltijd

Inna
6 September 2020

Helemaal top!!! Als altijd, pizza is heerlijk. Bezorgen is op tijd en vriendelijk:)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Radovan
6 September 2020

Broodje lam prima te eten

Bianca
6 September 2020

Goeie kwaliteit eten! Goeie bezorger En altijd op tijd,

Wolff
31 August 2020
Mandy
31 August 2020
Joe Nieuwstad
23 August 2020

Minder als de vorige keer maar lekker hoor .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anas
23 August 2020

Toppers. Altijd snelle bezorging en heerlijke pizza’s.

Anas
22 August 2020

Top!!

M.
17 August 2020

Top!

Joe Nieuwstad
17 August 2020

Super !

Roos
17 August 2020

extreem snelle bezorging, het was er in 5 minuten. Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan! haha

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
16 August 2020

Top service en heerlijke kebab

Janssen
15 August 2020
R van der Laan
15 August 2020

Eten was weer goed, lekker warm en een vriendelijke bezorger.

Folkert
7 August 2020

snelle en goede bezorging prima eten(knapperige frites en sappige shoarma) Ook ruim voldoende kwa hoeveelheid! had echter wel wat meer saus bij gemogen

Patrick
5 August 2020

alle snacks waaren kleur gewoon niet goed gebakken kroket slap