Reviews from Doner Kebab Hortensia Groningen

Recent reviews

4.0
R
28 November 2022

Er is niks bezorgd. Wel heb ik ervoor betaald.. Wil mijn geld terug

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Hoog
25 November 2022

om 17.45 besteld , levertijd 18.45 mooi om 18.43 , uw bestelling is onderweg om 19.36 hoera daar is het eindelijk de bezorger moest de afstand schijnbaar kruipend afleggen en trof ons dan ook in een niet zo fijn humeur , kloten is ook dat we geen telefonisch contact kunnen leggen daar het vermelde telefoonnummer buiten werking is .al met al dus een waardeloze bedoening , als het niet ideal betaald was geweest had de bezorger het zo weer mee terug kunnen nemen .

J. de Vries
23 November 2022
Tjerk
20 November 2022

Klasse!

johan
20 November 2022

eten zoals vanouds zeer goed, echter gedeelte bestelling niet ontvangen, zal waarschijnlijk te maken hebben met de drukte, eten was er ook 30 min later dan gewenst, nog proberen telefonisch contact te zoeken, maar continu bericht dat dit nummer niet in gebruik is/was, dus denk stekker eruit???

van der Laan
19 November 2022
Figar
8 November 2022

Was heerlijk pizza 🍕 🤩🤩🤩

Rube
5 November 2022

Nooit mijn bestelling gekregen dus zou graag mijn geld terug gestorneerd krijgen

Djordje
3 November 2022
Ada de haan
30 October 2022

Heerlijke Doner maar broodje was droog

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther van Nuenen
30 October 2022

Helaas de verkeerde pizza en koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klant
29 October 2022

Echt het meest schandalig miniscule portie vlees dat het bijgeleverde broodje uiteindelijk niet eens volledig vulde. Eerste keer en niet weer.

v.d. Laan
29 October 2022
Sarah
25 October 2022

Lekker en heel blij mee. Dank u wel

Richard
25 October 2022
Gea Hazewnkel
24 October 2022

Misten 2 sauzen En heel weinig suzuk

Roos
23 October 2022

Er zat geen tomatensaus op de pizza, hij werd veel te laat geleverd terwijl ik al voor 18u besteld had, de telefoon is afgesloten. Eerder zat Hortensia op een ander adres, toen was het beter, zowel qua smaak als qua bezorging. Ik bestel er niet weer. Jammer, moet ik een nieuwe pizzaboer vinden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lianne
22 October 2022

Was lekker. Alles😏

Anja
21 October 2022

Het eten was bijna koud en de bestelling werd erg laat bezorgd.

Michel
21 October 2022

Kapsalon besteld met een redbul. Kreeg er ook nog een "gratis" blikje drinken bij. Redbull zat niet bij de bestelling, restaurant onbereikbaar want het nummer werkt niet. Slechte zaak. Daarnaast wordt de knoflooksaus op de kapsalon gepleurt. Dit was eenmalig.

marga Koops
20 October 2022

Top!

Maris
19 October 2022

Wederom extra knoflooksaus vergeten. Aardappelen waren erg slap, vlees was goed

Dirk
19 October 2022

Eten duurde veel te lang. Eten is altijd lemmer en goed, maar ze vergeten altijd iets kleins. De saus of drinken. Jammer, maar goed Eten.

Roy Kanhai
19 October 2022

Bezorgd op de afgesproken tijd. Eten was heerlijk!.

Badi
17 October 2022
Piet Stinissen
16 October 2022

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem
14 October 2022

Nooit geleverd

Peter
14 October 2022

Bijna een uur later bezorgd dan aangegeven, of de kaas was over de lamachun gevlogen of gewoon vergeten, ipv knoflooksaus een uiensaus. De bezorger was ook zeer "vrolijk en spraakzaam". De burger was er lekker

Gea Hazewnkel
12 October 2022

Duurde wel heel lang

A feiken
9 October 2022

Al vaker gehad dat sausjes niet meegeleverd zijn, maar wel betaald Vandaag ook extra knoflooksaus besteld en niet gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert Heijerman
3 October 2022

Eten is goed. Alleen bezorging meer dan een uur te laat. Saus zat er niet bij en geen blikje drinken. Telefonisch niet te bereiken. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ka
3 October 2022

Werd 45 min later bezorgd dan verwacht. Toen we per mail een update ontvingen dat het onderweg was duurde het nog een half uur. Het was dus niet goed warm meer. Omdat het zo lang duurde wilde ik bellen maar ik kreeg de melding dat het nummer niet in gebruik was. Heel vervelend als je een zaak telefonisch niet kunt bereiken! De wraps waren wel lekker van smaak gelukkig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

xx
3 October 2022

Bestelling duurde langer dan 1,5 uur. Telefoonnummer werkt niet. Wij bestellen niet weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sam
2 October 2022
M
1 October 2022

Had gevraagd om geen salade op de lachmacun maar het zat er toch op. Jammer

Ingrid Burgler
30 September 2022

Bijna 45 min later dan de verwachte bezorgtijd. Dit was nog niet zo,n ramp maar onze bestelde Calzone met Doner Kebab, was fout. We kregen een normale Calzone. Mijn pizza was ook niet ( wat beleg betreft) wat het moest zijn en de kipschotel van mijn man was de kip er droog en minimale pindasaus. Direkt geprobeerd te bellen maar kreeg te horen dat dit nummer niet in gebruik was ( en dit nr staat tenslotte op de rekening en site) en op mijn mail geen reactie gekregen. Dit was een zeer slechte bestelling. 1 tevreden, 2 minder tevreden en 1 die een verkeerde bestelling kreeg waar ook nog eens champignons in zaten, waar ze niet tegen kan. Al met al een teleurstellende bestelling en ervaring.

Annelieke Doornbos
30 September 2022

Nornaal super tevreden maar dit keer viel het tegen. De pizza was minder en de knoflooksaus miste. En bij de kapsalon zat geen sla

Jeffrey GT
30 September 2022

Eindelijk een lekkere kapsalon gevonden in Groningen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Djordje
29 September 2022

Super lekker zo als altijd

Petra
27 September 2022

Duurde 1,5 uur voordat het eten kwam al eerder gebeurt en voor de zoveelste keer niet alle saus meegeleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R van der Laan
23 September 2022
Jan Westerhoff
18 September 2022

Goed van smaak erg warm nog toen we het kregen. Herhaling vatbaar!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
9 September 2022

Verwachte bezorgtijd zou 45 minuten later zijn. Uiteindelijk werd dat een kleine 2,5 uur later. Tussendoor hebben we geprobeerd te bellen, maar het telefoonnummer is afgesloten (dode lijn). Dat maakt het vervelender omdat je niet weet waar je aan toe bent.

Djordje
6 September 2022
...
30 August 2022

Lamachun met sucuk besteld en voor betaald maar geen sucuk erop gekregen ook Patat besteld met mayonaise, wel voor betaald maar niet erbij gekregen. Om 18.00 besteld pas om 19.30 gekregen. Wilde ze bellen ivm hetgene waar ik voor betaald hem maar niet kreeg. Maar het nummer op de website werkt helemaal niet net zoals het email adres die erbij staat is ook niet werkend.

Djordje
30 August 2022
Michel
28 August 2022

Heerlijke kebab gegeten. Friet had iets warmer gemogen. Alles bij elkaar vonden we alle 4 de kebab erg lekker!

Lex
21 August 2022

Jullie komen 2 uur te vroeg, geen dan geen optie om tijd aan de geven, daarnaast reed de stoere bezorger bijna ons zoontje aan op de skeltjes. Bestel nooit weer asociaal kut volk!!!!

beyza
19 August 2022

didn't receive it

N.
10 August 2022

Lekkere maaltijd niet duur en snel geleverd.

René Louwes
10 August 2022

dit is de beste Donner / shoarma die ik heb besteld in Groningen. perfect geleverd. een echte aanrader

Stefan de Martelaere
7 August 2022
Moltmaker
6 August 2022
Nathy
1 August 2022

Patat koud niet lekker

ppt egan
31 July 2022

gisteren besteld niks gekregen ook geen bericht of iets

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Djordje
29 July 2022

Super lekker

Ad
29 July 2022
Djordje
22 July 2022
Aslan S
16 July 2022

Binnen 20 min bezorgd en de kapsalon was heerlijk. Dankjewel!!!

🌯
15 July 2022
Emily
10 July 2022

De pizza is niet bezorgd en het telefoon nummer is niet te bereiken, ik ga morgen mijn geld tetug vragen

Omar
7 July 2022

Ik had 2 notities bij de bestelling maar beide zijn genegeerd. Anders was het perfect

🐻
5 July 2022

👍🏾👍🏾

Paul
5 July 2022

2x saus en een blikje drinken zat niet bij de bestelling van 1 pizza en 1 patatje.

Joshua
2 July 2022

Een 'kapsalon' gehad zonder enige vorm van rauwkost of salade. Slechts patat, doner en kaas. Dat kan je geen kapsalon noemen.

Kaja
1 July 2022

Ik had kipshaslik besteld en kipsaté ontvangen. Verder was het fijn geweest als de patat los was van het vlees was verpakt.

Marianne
29 June 2022

Het telefoonnummer van dit restaurant klopt niet. Ik wou bellen om te vragen hoelang het nog zou duren voordat het mijn eten kwam. Maar het nummer was niet in gebruik. Maar voor de rrest was het eten prima.

Eva
29 June 2022
Figar
28 June 2022

Dit keer was eten op tijd en was heerlijk Pizza 🍕 bedankt en veel succes

Djordje
25 June 2022

Super lekker echt een aanrader

yvonne Gartsen
25 June 2022

Was lekker. Had iets meer satésaus over gemogen. Maar heerlijk

🐻
21 June 2022

Altijd lekker, op tijd en prima bezorgers ✌️

Sander
18 June 2022
Nuver
17 June 2022

lekkre pizza, en goede tonijnsalade, iets meer dressing(mosterd!!) maakt het af

Anoniem
16 June 2022

Meestal is het prima, deze keer best wat losse snijsels vlees, de 2 knoflook en drankje zaten er niet bij. Vorige week ook al knoflook vergeten

HR Bolt
15 June 2022

Het eten was goed, maar de extra grote porties heb ik niet gezien. Wel het te weinig aan knoflooksaus tevens ontbrak het blikje drinken!

E
14 June 2022
Avz
11 June 2022
Michel
9 June 2022

Erg lekker Dankje pizza en broodje

R van der Laan
3 June 2022
Gea Hazewnkel
3 June 2022

Broodje was koud En geen knoflooksaus erbij

🐻
30 May 2022

Steevast lekker eten en op tijd

R
29 May 2022

De bestelling was snel geleverd en de bezorger was vriendelijk, echter wel verkeerde bereiding. Een kapsalon zonder saus besteld maar een kapsalon overgoten met saus gekregen.

Danie
29 May 2022

De helft van de bestelling is gebracht ... bellen naar de zaak wou ook niet ... telefoonnummer doet het helemaal niet.

Sarah
15 May 2022
Adriaan
12 May 2022

Lekker eten, top bezorging! Letten goed op de opmerkingen

Klant1
8 May 2022

Je kan gewoon bestellen er staat dat ze open zijn en er staat een afhaaltijd, maar vervolgens sta je voor een dichte deur.

Anoniem
7 May 2022

Weinig vlees en teveel groente

jetty bloem
6 May 2022

Voor de tweede keer was supergeregeld en lekker.

Joe Nieuwstad
1 May 2022

Was de laatste x dat we bestelden !

Ada De Haan
27 April 2022

Heerlijk gegeten

Joe Nieuwstad
25 April 2022

Was weer geweldig lekker !

🍽️
24 April 2022
Hamza
21 April 2022
Bram K
21 April 2022
🐻
18 April 2022
Joe
15 April 2022

Heerlijk !

Cris
14 April 2022

Beste sparibs van groningen

Dylan
12 April 2022

Al ruim drie jaar laat ik mijn pizzas bezorgen door Hortensia. De pizza's zijn zeer smaakvol en komen altijd gloeiend heet aan. Nog nooit teleurgesteld. Hortensia kan ik zeker aanbevelen

Joe Nieuwstad
8 April 2022

Altijd weer aan mijn hoge verwachtingen willen voldoen.

Mulder
8 April 2022

Heerlijk eten,snelle bezorging.priima kwaliteit voor een goede prijs.

Sander
6 April 2022
R van der Laan
2 April 2022
Derk
31 March 2022

Prijs kwaliteit eten is super. Gebeurt vaak dat er niet precies bezorgd wordt wat besteld is. Feta ontbreekt geregeld op een broodje. Verschil tussen broodje normaal of big is voor mij niet te zien behalve de prijs. Vandaag late bezorg verwacht tijd. Uiteindelijk nog een uur later dan dat en telefoon was niet te bereiken. Ik had inmiddels al wat anders besteld. Erg zonde. Verder toch wel erg enthousiast over ze.

Anne van Zanten
29 March 2022

Heerlijk en snel bezorgd

Janiqua
28 March 2022

Het was heerlijk niks zat tegen snelle bezorging ga zo door 👍🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
26 March 2022
Pascal van Sluis
25 March 2022

Waren de sausjes vergeten. Verder was het eten erg lekker.

Joe Nieuwstad
24 March 2022

Super snel en dit keer zichzelf overtroffen door aan mijn veeleisende vragen te voldoen. Bedankt!!

De Boer
21 March 2022

De extra bestelde knoflooksaus en de extra bestelde drinken niet bij de bezorging geleverd , na te hebben gebeld zou dit binnen 10 minuten alsnog worden bezorgd . Dit heeft bijna 1 uur geduurd , en toen misten er alsnog 4 bakjes knoflook .

Foekens
21 March 2022

Als je om 18.15 uur besteld verwacht ik het ook rond die tijd en niet een half uur eerder, waren gelukkig net thuis anders stonden jullie voor de dichte deur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arends
14 March 2022

Knoflooksaus vergeten Eten was koud er heen gebeld en zeggen ze volgende x maar de Knoflooksaus tsss

Rézon Patti
5 March 2022

Bestelling bezorgd alleen de frisdrank en sauzen vergeten. Ik ben keurig teruggebeld met excuses dat de sauzen en frisdrank vergeten zijn af te geven. Tsja dat kan gebeuren en wordt bij de volgende bestelling goedgemaakt.

Joe Nieuwstad
26 February 2022

Was alweer heerlijk !

Joyce
24 February 2022

Patat met mayo besteld, maar helaas geen mayo ontvangen.. Jammer! verder perfect!

Heiko
24 February 2022

Goed verzorgt en snelle levering

Joe Nieuwstad
21 February 2022

Zoals altijd geweldig !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lianne
20 February 2022

Zonde van mijn geld. Dit was de tweede keer dat het eten erg tegenvalt Normaal is het altijd heerlijk. Gisteren waren de broodjes verbrand de hamburgers verbrand. Zonde van mijn geld Vorige week was de lamsshoarma niet te eten. Erg jammer dit

Sylvana
20 February 2022

Geen opmerkingen. Komt altijd op tijd eten komt warm aan. En is vooral heel goed te eten. En heel vriendelijk personeel. Een echte aanrader 😁

Joe
19 February 2022

Zoals altijd een snelle bezorging en altijd lekker! Ik bestel altijd een extra topic op de pizza wat nooit een probleem is ! Tot gauw !

Adriaan van Zoelen
19 February 2022

Lekker snel bezorgd, alleen zijn de opmerkingen wederom niet goed gelezen. Geen salade bij het Broodje, wederom weer met salade uitgeleverd Aardappelschijfjes ipv patat, wederom patat uitgeleverd. Ik blijf echter gewoon bestellen omdat de kwaliteit gewoon wel goed is, hoop wel dat jullie de volgende keer wat aandacht besteden aan het opmerkingen veld. Ik bestel ook via jullie eigen site zodat jullie geen kosten kwijt zijn aan thuisbezorgd... dus dat verdien ik wel dacht ik zo :)

marga Koops
13 February 2022
Marco Steenstra
13 February 2022

Gisteren een bestelling geplaatst van bijna 19 euro. Bestelling word aangenomen maar er is niemand gekomen. Ik belde naar Hortensia gaven ze aan dat er geen bestelling was binnen gekomen en dat ik zelf mijn geld maar moest terug halen via Sitedish de makers van de website.. Wat een kloten service !! 0611046253

Helma Leugs
11 February 2022

Aan het eten mankeerde niks was echt lekker, maar ik vind als je spare ribs voor 2 personen besteld verwacht ik wel 2x patat en 2x saus en 2 blikjes drinken en dat ontbrak, ook heb ik patat met mayo besteld maar ook hier ontbrak de mayo, dat vond ik jammer

Johan
4 February 2022

Eten was niets aan op te merken en bezorger was ook top, maar beide drankjes waren vergeten. Dat was wel een domper.

Ing
2 February 2022

Deze keer niet naar wens. Bezorger hield vol aangebeld te hebben en dat er niet open werd gedaan. Telefonisch contact was netjes, bezorger was weer terug naar klant gestuurd. Het eten was inmiddels koud. Erg jammer!

R van der Laan
30 January 2022
Jolanda
28 January 2022
Lianne
22 January 2022

Eten was heerlijk. De hamburger was super lekker Helaas waren de portie wat klein dat hadden we hier nog nooit meegemaakt. Er was een frikandel vergeten maar werd super snel na bezorgd met een blikje drinken voor het ongemak.

kok
14 January 2022

Het was weer heerlijk. Cola is wel vergeten mee te geven. Ik kom er ook zelf nu pas achter.

Janet
7 January 2022

Snaak was goed, helaas was het eten nagenoeg koud. Bezorgtijd meer dan 80 minuten

Annemarie
7 January 2022
Lianne
28 December 2021

Lekker gegeten. Pizza was heerlijk Donner menu ook heerlijk Turkse pizza was te lekker. Kipfilet menu was ook goed. Iets droog Een extra salade besteld deze helaas niet gekregen Ik vond het eten lekker genoeg en heb het zo gelaten. 20 minuten later bezorgd dan afgesproken.

Tumer
27 December 2021

Heel fijn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mo
20 December 2021
Tumer
19 December 2021

IS NOOIT AANGEKOMEN NA UREN WACHTEN

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca
14 December 2021

Goeie kwaliteit eten, Kwam warm aan, En op dezelfde tijdstip dat was doorgemaild Top

Gea hazewinkel
14 December 2021
Tumer
11 December 2021
Anoniem
10 December 2021

Jammer dat het eten koud was.

Joe Nieuwstad
9 December 2021

Zoals altijd heerlijk en snel geleverd !

Sander
9 December 2021
Stephan
6 December 2021

bezorging ging wat rommelig maar kwam uiteindelijk goed. Heerlijk gegeten. top bedrijf

Sjaan
28 November 2021

Helaas geen spek op de pizza verder prima eten niks mis mee En geen sambal maar bbq saus Bezorging was super en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joe Nieuwstad
28 November 2021

Nou had ik in een vorige recensie te weinig sterren gegeven want de snelheid van bezorging en kwaliteit van het eten zijn wij altijd erg tevreden over ! Gelukkig snap ik nu ook hoe de puntentelling van het spaarsysteem werkt en zie ik uit naar de volgende keer !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J Nieuwstad
28 November 2021

We bestellen zeker 2 x per maand bij jullie en zijn daar zeer tevreden over ! Alleen snap ik niet waarom er een spaarsysteem is omdat deze altijd op 4 va de 10 blijft staan en inmiddels heb ik nu 4 mailtjes bewaard waarop ik kan bewijzen dat er een andere tijd , datum en bestelling is geplaatst maar ik nog steeds op 4 punten sta ! I Ik vraag mij af hoe dat kan of is dit gewoon een "warm "houdertje en let verder niemand daar op ? Mvgr. Joe Nieuwstad

Nath B.
25 November 2021

Topzaak! Echt onze favoriet!

Anja
25 November 2021
Sander
24 November 2021
Stephan
21 November 2021

super snel en erg lekker top service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan hulshof
18 November 2021

Alles heerlijk en bezorging ook Alleen jammer dat het niet echt warm was

M. Schreurs
15 November 2021

Calzone had deze keer wat aangebrande plekken, extra bestelde ui zat er ook niet op. Margarita's waren weer prima.

Robin
13 November 2021

Het eten was koud. Omdat ik het zonde vind om eten weg te gooien heb ik het zelf opgewarmd in de oven. Toen ik belde om te zeggen dat het eten koud was zei de eigenaar dat dit niet kon en dat hij het zelf wel even wil komen bekijken. Ik werd dus niet serieus genomen en bestempeld als leugenaar, terwijl ik regelmatig hier bestel en absoluut niet om een gratis maaltijd verlegen zit. Ik wilde de eigenaar er alleen op attenderen. Wij bestellen hier nooit weer. Onbeschofte prutsers. Als ik niet serieus word genomen gaan wij serieus bij een betere tent bestellen voortaan.

Joe Nieuwstad
12 November 2021

Geen wisselgeld en dat wel aangegeven en we zouden er een gratis drankje bij krijgen, die was erook niet bij. We vonden het zielig voor de bezorger dus het gelaten voor wat het was.

Amy
12 November 2021

Om 21.48 besteld. Bevestiging dat het eraan zou komen. Heb tot 23.30 gewacht… wel betaald en geen pizza! 7x gebeld, maar er wordt niet opgenomen?!! Halve avond gewacht en geen eten.

Joey
12 November 2021

Ik heb mijn eten niet ontvangen

Avz
11 November 2021
Arnold
10 November 2021

Grote bestelling van verschillende pizza's voor een horde hongerige collega's met vetzucht besteld. Snel, warm, adequaat en smakelijk aangeleverd. Zelfs die ene kieskeurige zeikcollega die alleen haut cuisine tussen d'r opgespoten lippen propt en de kat thuis Sheba met een peterselietakje voert terwijl Bach stilletjes op d'r Spotify draait had niks te mekkeren... dan ben je een prima Pizzaboer! Hoewel we heel Hollands lekker gierig geen fooi hadden aangevinkt in de ideale betaling kwamen ze met 2 scooters netjes en snel het herfstige bagger weer trotseren.

M
5 November 2021

Had gevraagd om een lachmachun kaas zonder groente. Geen kwaas wel groente. Jammer :(

Joris
31 October 2021

Maar de helft van de bestelling gebracht. De bezorger zei dat de pizza eraan komt. 45 min later achteraan gebeld en gehoord dat mijn pizza eraan komt. Uur later nog steeds niks. Dus weer achteraan gebeld en toen een half uur later was mijn pizza er. Veelste laat en slechte service dat ik meerdere keren moet bellen voor mijn eten.

Ingrid
28 October 2021

Helaas ontbraken de 3 bakjes knoflooksaus, jammer, maar voor de rest was het heerlijk

Natasja
25 October 2021

Vriendelijke bezorger en het eten was echt heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
17 October 2021

Sauzen en drinken vergeten, werd een half uur later nagebracht, maar toen was het eten al op. Was verder ook niet doorgegeven. Kwaliteit was op zich prima! Bezorging duurde iets minder dan een uur. Zal hier wel weer bestellen!

Radovan
11 October 2021
Rado
4 October 2021
G.T. van Velsen
27 September 2021

Superlekker, niet duur, heel vers en heel erg warm en op tijd. Veel complimenten en dank!

Rande
24 September 2021

Vaak is de bezorging echt supersnel! En als het druk is geven ze het netjes aan. Maar het eten... heerlijk! Pizza, falafel, patat, baklava, alles al eens geprobeerd en echt lekker

Joe
24 September 2021

De box-Döner was dit x zo slecht , er zat maar nauwelijks Döner in. De pizza was wel overheerlijk.

Dijk
14 September 2021

Altijd prima! Ik had ook ananas erbij besteld en deze was er helaas niet bijgeleverd , maar ik vond het ook lullig om hierover te bellen.

Chantal
12 September 2021

Duurde meer dan een uur, maar verder smaakte het allemaal goed. Meer dan voldoende kebab, meer dan op het broodje past. Broodje was wel wat taaier, lag denk ik al wat langer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
6 September 2021
Danny
1 September 2021
Boltje
30 August 2021
Chantal
29 August 2021

De bezorger vergat de helft van de bestelling af te leveren.. moest hem achterna om mijn pizza te krijgen, had ie nog in z’n tas zitten.. Ik had broodje kebab besteld, kreeg het broodje apart verpakt. En een bordje met sla en kebab.. heb dit op deze manier nog nooit gehad bij jullie.. en m’n patat was slap en lauw, is gelijk in de prullenbak terecht gekomen. Ben dit van jullie niet gewend, jammer..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gjaltema
26 August 2021
Harm
26 August 2021

Super

b
24 August 2021

Ik werd bestookt met mailtjes (minstens 6!) over dat jullie mij als klant missen en een kortingsactie dat ik gratis iets mocht kiezen. Leuk. Doen we. En bestellen extra dingen. Na plaatsen van de bestelling word ik gebeld dat ze mijn gratis gekozen bestelling niet gaan doen. Punt. Kreeg ook geen alternatief of uitleg of excuus. Klantonvriendelijkheid en slecht. Ik bestel al jaren daar. Altijd tevreden geweest over de service en eten. Maar na vandaag ben ik afgeknapt. Zo ga je niet met vaste afnemers of klanten.

Raj
24 August 2021
H. de Hoog
22 August 2021

Om 18.30 uur besteld , om 20.00 uur gebeld dat er nog niets was , nog kwartiertje bezorger is onderweg, om 20.30 gebeld omdat ik behoorlijk pissig werd en om 20.35 eindelijk geleverd met een blikje fris als compensatie pffffttt. wel vaker hier besteld en altijd mooi op tijd maar nu was het belachelijk , 2 uur wachten . buiten kijf staat dat eten het weer net zo goed was als altijd .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexander
21 August 2021

Al eerder eens een slechte ervaring met dit restaurant gehad, maar kreeg nu van het restaurant een mail met een kortingscode voor een gratis product, omdat ik gemist zou worden. Vertelde het restaurant me na bestellen en betalen telefonisch dat het een fout was en dat ik het product toch niet kon krijgen. Bij navraag kon er in plaats daar van een blikje fris bij. In de beschrijving had ik vermeld om de salade van de kapsalon graag in de kapsalon te doen i.p.v. los. Wat krijg ik? En bakje met wat patat en doner en een laagje kaas. Niks geen salade of groente. Dat was mijn avondeten waar ik mij eerst op had verheugd gezien de korting, bah. Laat je niet misleiden door een zogenaamde kortingscode, klantenbinding kennen ze niet. Voor mij nu echt de laatste keer!

Henny
19 August 2021

1 pizza margerita was nagenoeg aangebrand de andere 2 pizza,s waren niet echt gaar het deeg was nog plakkerig. Jammer aangezien het eerder zeer goed was.

Lianne Van der Wolde
15 August 2021

Super zout. Niemand heeft het gegeten vier broodje kip donor en een pizza salami Niet te doen echt jammer dit.

Koen
9 August 2021

Perfecte pizza zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adriaan
7 August 2021

BEIDE opmerkingen waren niet gelezen, dus heb niet ontvangen wat ik graag wilde. Vlees was ook een beetje te doorbakken/droog. Niet de kwaliteit die ik eigenlijk gewend ben…

john
31 July 2021

In eerste instantie was de bestelling niet correct geleverd maar dat is snel netjes hersteld.

Jan
31 July 2021

Lekker....heet....snel bezorgd

R van der Laan
31 July 2021

Op tijd geleverd, eten was perfect en lekker warm.

Erwin
29 July 2021

Bezorging duurde erg lang en toen het bezorgd was ontbrak de frisdrank, knoflooksaus en baklava. Deze artikelen werden 2 uur later alsnog na bezorgd. Hele slechte ervaring dus, absoluut geen aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Radovan
25 July 2021
Mvdv
25 July 2021

Eten was top maat het duurde bijna 2 uur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
23 July 2021

Top gwn bestellen man

Radovan
13 July 2021
Radovan
10 July 2021
Radovan
8 July 2021

Lekkere burger warm snel bezorgd

Lianne Van der Wolde
8 July 2021

Was lekker en vers. Heerlijk

Martin
4 July 2021

Super lekkere gegeten, de sambalsaus is geweldig. Een verbeterpuntje: Ik had er extra broodjes bijbesteld, helaas niet geleverd. Er achteraan bellen is de moeite omdat het om 1,50 gaat.

K Houkes
3 July 2021

Pizza's waren goed belegd warm en smaakte prima

Karel
3 July 2021

Altijd goed eten bij hortensia ik zeg gwn bestellen en ervaren

Soroor
30 June 2021
An
28 June 2021

Heerlijke schotel. Ruim voldoende voor een volwassene. Heerlijk mals lamsvlees, lekker broodje, gekruide frites en knapperige salade.

Radovan
28 June 2021

Pizza was koud daar 1.5uur opgewacht, 2 de keer in een week dat me eten koud is

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Radovan
26 June 2021

Brood was koud doner ook

R
22 June 2021
Radovan
20 June 2021
R
17 June 2021

Pizza's zijn altijd goed

Tumer
16 June 2021

iets meer pizzasaus en dan is het perfect.

Radovan
15 June 2021
Radovan
11 June 2021

Pizza altijd goed

Kooi
10 June 2021

Minder heet als we van jullie gewend zijn . Tussen de melding bezorger is onderweg en het moment van aankomst was te lang

Radovan
10 June 2021
Radovan
9 June 2021
Ell
6 June 2021

Altijd top, maar gisteren helaas 2 koude / niet afgebakken broodjes bij de kebab. Helaas dus niet kunnen genieten. Zonde!

R
31 May 2021
Ronnie Kalicharan
25 May 2021

Doner Kebab Hortensia Groningen heeft een nieuwe eigenaar, net zo lekker als vanouds!

Harm
23 May 2021

Kapsalon met gebakken aardappel schijfjes gehad vandaag. HEERLIJK van smaak en kwaliteit en ook de bezorging was op het afgesproken tijdstip!!!! Voor ons is de lekkerste kapsalon met gebakken aardappel schijfjes!!!! Complimenten en gaan dit zeker vaker doen bij dit top bedrijf!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy
23 May 2021
Daan
20 May 2021

De kwaliteit van het eten was goed, alleen bij bezorging ontbrak de saus en het drinken. Hiervoor heb ik gebeld met het restaurant, dit zou nabezorgd worden maar we hebben het nooit ontvangen.

Ingrid
18 May 2021

Uitstekend eten, zoals altijd

anoniem
14 May 2021

Heerlijk!

Radovan
14 May 2021
Radovan
29 April 2021
Ter Veen
27 April 2021

Om 18:40 besteld. Om 20:10 een mail dat de bezorger onderweg was. Om 21:15 naar de zaak gegaan. Geen sorry gehoord wel dat ik met thuisbezorgd had moeten bellen en en niet op de link in de bevestigingsmail. Kortom weer een klant minder. Ben erg benieuwd of u nu ook contact opneemt!

Hpa
27 April 2021

Bezorging 45 min te laat Eten was echt bagger. Slappe hap. Enorm zoute aardappelenschijfjes en slap bleek donner kebab. Dit kan echt niet. Volgende dag “ in de dunne “

San
27 April 2021

De döner box zat voornamelijk vol met friet en weinig vlees. Friet was slap. Bezorging duurde erg lang. 1,5 uur. Na 1 uur kreeg ik het bericht dat jullie gesloten waren. Met jullie gebeld, dit was erg kortaf.

Joe Nieuwstad
19 April 2021

Raar dat ik bij Hortensia zelf bestel en via thuis bezorgd wordt geleverd, foute business maar lekker gegeten!

De jong
10 April 2021

Nooit de rauwkost word bij de kapsalon geleverd personeel nooit wisselgeld vaak worden de sausjes vergeten en slecht per telefoon bereikbaar

Jo
7 April 2021
Mieke van Slochteren
4 April 2021

Was weer heerlijk

Kim
31 March 2021

Altijd tevreden! Vandaag voor het eerst een tegenvaller; ik miste de sla op mijn kapsalon

Daniel
28 March 2021

Heerlijk eten en erg snelle bezorging!

Lianne
22 March 2021

Echt slecht! Heb gebeld maar er werd niet opgenomen Gewoon echt vies 37 euro weggegooid en niet gegeten. Koude pizza bijna mijn vulling eruit van een hard stukje. Ik had een lamsshoarma maar er was weinig kans aan Droge donor. Beiden vonden het vies Alleen was de patat lekker. Bestelde hier soms maar de laatste twee bestelling waren O slecht dat ik niet weer bestel.

R1
22 March 2021
Buurman
7 March 2021
TAKKIE
7 March 2021

Uit de kunst De beste!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
6 March 2021
Dennis
28 February 2021

Het was weer heerlijk eten, zoals ik van jullie gewend ben. Dankjewel :)

R van der Laan
27 February 2021

Eten was perfect, nog heet, bezorging duurde lang , jammer dat er dan geen berichtje wordt gestuurd dat de bezorgtijd niet wordt gehaald.

Ingrid
25 February 2021

Deze keer ben ik minder tevreden. Calzone besteld, zowel het deeg als de vulling was niet echt gaar. Ook was het lauw ipv goed warm zoals ik gewend ben.

Roeszing
21 February 2021

Prima op tijd en erg lekker 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alie
19 February 2021

Lekkere malse spare ribs, vlot bezorgd.

Giels
18 February 2021

Het eten was heerlijk en ook lekkere volle porties, zeker voor herhaling vatbaar.

Yolanda
16 February 2021
Fokje
15 February 2021

Waardeloos dit normaal kreeg je een broodje gevult dit was 10 keer niks en ik vroeg om extra knoflooksaus zat er niet bij Nee slecht

Ingrid
13 February 2021

Heerlijk eten, lekker veel en goed warm bij bezorging

Annelieke
12 February 2021

Pizza zoals altijd heerlijk maar ik had gevraagt om bezorging half 8 rn t kwam al om 6 uur, dus we moesten het zelf opwarmen later. Verder was 1 bakje saus kruidenboter ipv knoflooksaus

Sandra
7 February 2021

Dikke prima👍

Ingrid
6 February 2021

heerlijk eten. Goed warm bij aflevering. Hele grote portie’s. SUPER LEKKER!!!

Buisman
6 February 2021

Vriendelijk personeel en natuurlijk heerlijk en bovendien warm eten. Een aanrader.

Egbert
3 February 2021

Was heel lekker

Timmerman
2 February 2021

Weer koude pizza, weer een half uur te laat, gewone cola opv light. Geen herkansing weer. Jullie tesheren nergenop.

Martin
31 January 2021

Lekkere kapsalon! Snel geleverd!

Anke
30 January 2021

Ook al duurde het deze keer ongewoon lang voor mijn bestelling er was, het was de moeite van het wachten waard. Zoals altijd: vers, warm, veel en lekker!

Anoniem
28 January 2021

De spareribs waren vroeger veel lekkerder

Damsterwaard
24 January 2021

Heerlijk kapsalon in een hele grote bak. En zonder groente

anoniem
23 January 2021

Top, erg lekker

Timmerman
22 January 2021

De pizza calzone was lekker De Quatro Stagionie WA loud EN EN hier en daar aangebrand Ben er nu wel even klaar mee. IK verwacht een compensatie. L

H.Jansen
18 January 2021

Kapsalon Döner besteld, kan niet meer zeggen dan; SUPER LEKKER nu met aardappelschijfjes. Blijf dit doen, dus niet met patat. Zal dit zeker weer bestellen.

R van der Laan
16 January 2021

Snelle levering, pizza was nog heet, Hortensia blijft mijn favoriet.

De Vries
16 January 2021

Hele grote porties.

Lianne
15 January 2021

Gewoon goed. Lekker eten snel.bezorgd

Sandra
12 January 2021

Ik bestel al gruime tijd hier, was altijd goed! Geen idee wat er veranderd is maar de laatste twee bestellingen waren niet oke! Producten lijken veranderd, recepten...elke verandering is geen verbetering, dat is duidelijk kapsalon met geb. Aardappelen en overgoten druipend in knoflooksaus bijvoorbeeld🤢

Ronald
12 January 2021

Kwaliteit vd schotel was super, vriendelijke mensen die je bellen wanneer het eten klaar is, erg smaakvol en voldoende eten. Maw een aanrader

Ejtlob
11 January 2021

Lekker maar de patat was erg slap, jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debbie
10 January 2021

Snelle bezorging. De maaltijd is dan nog heerlijk warm. Heerlijke pizza's en pasta's voor een heel redelijk prijs. Wij zijn er erg tevreden over.

Janssen
8 January 2021
Radovan
4 January 2021